Financieel management voor niet financiƫle professionals

Het speerpunt van je werk ligt steeds vaker op de financiën. Om de beste financiële beslissingen te nemen over het primaire proces, personeel en faciliteiten, is het belangrijk om financiële overzichten te kunnen lezen, te kunnen interpreteren en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Daarnaast ben jij dé gesprekspartner van het bestuur, de controller, de accountant en andere financieel deskundigen.

 

Heb je regelmatig te maken met budgetten en begrotingen? Dan is deze training uitstekend geschikt voor jou. Je leert alles wat nodig is om als een betere gesprekspartner op financieel vlak te fungeren. Deze training richt zich naast algemene financiële onderwerpen op specifieke zaken binnen de non-profitsector. Je brengt je financiële kennis en inzicht naar een hoger niveau.

 

Deze populaire training biedt non-financials in korte tijd de kennis en praktische handvatten om inzicht en grip te krijgen op alle financiële zaken waarvoor ze binnen de organisatie, afdeling of het team verantwoordelijk zijn. Verhoog je kennis en inzicht in financiën tijdens deze 2-daagse training! 

 

Brengt je financiële kennis naar een hoger niveau

Ontwikkelt je tot een betere gesprekspartner

 

Deze training is een waardevolle ervaring. Op een laagdrempelige wijze breng je je kennis en inzichten op het financiële vakgebied naar een hoger niveau.

 

Resultaat
* Juist interpreteren van financiële informatie om onderbouwde beslissingen te nemen
* De strategie en het beleid financieel te verantwoorden
* Vaststellen van het rendement
* Effectief budgetteren
* Interpreteren en opstellen van begrotingen en jaarrekeningen
* Feedback-loops inbouwen om aantoonbaar verbeteringen op voorspellingen te doen
* Een betere gesprekspartner voor financiële collega’s en medewerkers. 

 

Voor wie?
Voor directieleden, managers, teamleiders, staf en beleidsmedewerkers die hun financieel inzicht willen verbeteren. Enige financiële voorkennis is noodzakelijk. 

 

Data

In 2021 zijn er twee cursussen met open inschrijving: 

  • 26 & 27 januari 2021
  • 30 maart & 13 april 2021

Certificaat 

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van Vollekr8 het certificaat ‘Financieel management voor non-financials’.

 

Aanmelding

Let op! Inschrijving gaat rechtstreeks via Vollekr8. Klik op deze link.

 

Meer informatie en inschrijven: Vollekr8